1. Διαλέξτε κατάστημα
  2. Βάλτε διεύθυνση και επιλέξτε προϊόν
  3. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας

Παραγγελία delivery online!

  • Pilabar - Χαλάνδρι

    Κλειστό
  • Burgers , Φρέσκοι χυμοί , Σαλάτες

  • 5 (21)
  • Ελάχιστη: 5€
  • Χρόνος: 30'
  • Πληρωμή με:
Μενού
Πληροφορίες
Αξιολόγηση
Μήνυμα εστιατορίου:

Κάθε Πέμπτη, με παραγγελίες από το μενού sushi άνω των 40€, δώρο 1 φιάλη κρασί 750ml
Με τη μέθοδο μαγειρέματος σε κενό αέρος. Sous vide στα γαλλικά σημαίνει `εν κενό`. Στην ουσία τοποθετούμε το κρέας, το ψάρι & τα λαχανικά σε διαφανή σακουλάκια από τα οποιά αφαιρούμε με ειδική συσκευή τον αέρα. Στη συνέχεια το σφραγίζουμε ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό, διατηρώντας την εσωτερική υγρασία. Βυθίζουμε τα σακουλάκια σε νερό & το αφήνουμε να μαγειρευτούν 1- 12 ώρες. Με το Sous vide η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 44-66°C αποτελώντας τον υγιεινότερο τρόπο μαγειρέματος, εξασφαλίζοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες & φυσικά την καλύτερη γεύση που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Tagliata μοσχάρι
13.00€
Με φρέσκο μοσχαρίσιο άπαχο μοσχάρι 350gr. Συνοδεύεται από ψητά λαχανικά (χρωματιστές πιπεριές, κολοκύθι & μελιτζάνα), αγριόρυζο, βαλεριάνα & baby σπανάκι
Pollo Sous Vide
9.30€
Φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο με baby λαχανικά & baby πατάτες σωτέ
Μπιφτεκάκια γαλοπούλας
8.90€
2 Τεμάχια. Από φρέσκο άπαχο κιμά φιλέτου γαλοπούλας. Συνοδεύεται από πουρέ ημέρας & ψητά λαχανικά (χρωματιστές πιπεριές, κολοκύθι & μελιτζάνα)
Φρέσκο φιλέτο σολομού Sous vide
11.50€
Φρέσκο φιλέτο σολομού με lime & ginger. Συνοδεύεται από πουρέ ημέρας & ψητά λαχανικά (χρωματιστές πιπεριές, κολοκύθι & μελιτζάνα)
Γαριδομακαρονάδα
10.90€
Λιγκουίνι με σάλτσα μπισκ & γαρίδες Νο.1 σβησμένες σε ούζο